• Ons bedrijf, Akkerman Konstruktiebedrijf


  Historie
  Ons bedrijf kenmerkt zich als een familiebedrijf. Al in 1948 dreef de familie Akkerman een smederij. Nu is al de derde generatie leidinggevend binnen het bedrijf.

  Akkerman Konstruktiebedrijf, modern en flexibel
  Nu is het bedrijf een modern constructiebedrijf die door haar vakmanschap en omvang snel kan inspelen op nieuwe opdrachten. Flexibiliteit is onze troef bij kleine en middelgrote projecten. Onze kernactiviteiten omvatten met name het casco plaatsen van stalen constructies van fabriekshallen, stallen in de landbouw, schuren, maar ook vervaardigen wij trappen, hekwerken, ballustrades, enzovoorts.

  Op ons terrein zijn wij full-service.
  Onze eigen tekenaar/calculator tekent op basis van de bouwtekening van de aannemer de gewenste constructie. Zoveel mogelijk vindt dan de werkvoorbereiding plaats in onze eigen werkplaats, uitgerust met moderne machines. Ons goed opgeleid en ervaren team van monteurs verzorgt de bouw op locatie. Door goede afspraken met onze toeleveranciers is er een korte doorlooptijd van onze opdrachten.  Onze opdrachtgevers
  De meeste van onze opdrachtgevers zijn aannemers. Maar ook steeds meer particulieren die bouwen in eigen beheer weten gebruik te maken van onze flexibele diensten.

  Ons werkgebied
  In principe is ons werkgebied geheel Nederland. Echter gevestigd in Staphorst ligt de nadruk van ons werkgebied op de as van Assen, Meppel, Zwolle en Emmeloord, Hoogeveen, Emmen.

  Zaken doen
  Op alle werkzaamheden van Akkerman Konstruktiebedrijf zijn de voorwaarden van Metaalunie van toepassing. Wij zijn tevens een erkend leerbedrijf. Bent u aannemer of een particulier met bouwplannen?

   
  Aarzelt u niet  vrijblijvend uw plannen aan ons voor te leggen. Wij zijn u graag van dienst met een kostenopgave.